VERZENDING

De bestelling wordt direct in behandeling genomen en de volgende dag bezorgd mits u op een werkdag voor 17:00 besteld heeft. Wanneer u op zaterdag of zondag voor 14:00 uw bestelling plaatst, dan ontvangt u deze op maandag!

Wij verzenden onze pakketten aangetekend met PostNL en DPD binnen Nederland en België. Zo bent u verzekerd van correcte afhandeling.

Na verzending ontvangt u direct een bevestigingsmail met Track & Trace code zodat u uw bestelling kunt volgen!

Verzendkosten:
€0 tot €29,99 euro:  €5,95
Vanaf € 30 Gratis verzonden!
Bovenstaande verzendkosten zijn alleen geldig in Nederland

RETOURNERING

Is er iets niet in orde? Wij lossen het graag op! Neemt u alstublieft contact met ons op en wij doen altijd ons uiterste best samen met u tot een goede oplossing komen.

Wilt u uw bestelling retourneren? Dat kan natuurlijk ook. Laat dit alstublieft uiterlijk 14 dagen na ontvangst van het pakketje aan ons weten, bijvoorbeeld per mail of via het contactformulier. Hiervoor hoeft u geen reden op te geven.

Stuur bijvoorbeeld een mail met als titel: Retour -ordernummer- en als inhoud de producten die u terugstuurt, zodat wij dit correct kunnen verwerken. U hebt na aanmelding van de retour 14 dagen de tijd deze aan ons te versturen. Na de daadwerkelijke verzending van de retour is het van belang een bericht te sturen dat deze onderweg is. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

U ontvangt het retourbedrag binnen enkele dagen en uiteraard altijd binnen 14 dagen na aanmelding van de retournering terug op dezelfde wijze waarop de betaling is verricht, mits het pakketje gearriveerd of onderweg naar ons is.

Let op: Onaangemelde retouren kunnen niet in behandeling worden genomen.

Het consumentenretourrecht is niet van toepassing op zakelijke orders.

The Aquarium Expert

Bel voor gratis het beste advies naar 0640633830