Categorie:

Trofis Basic 100 Wit Aquarium

Vergelijk de prijzen bij verschillende van onze partners!

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren!

Onafhankelijk advies en prijzen van de partners

Grote kennisbank met veel aquarium informatie en complete gidsen

Wij zijn niet voor niets 'The Aquarium Expert'Trofis Basic 100 Wit Aquarium

Dit prachtige aquarium van Trofis biedt jouw aquariumvissen de perfecte huisvesting. Het is een aquarium van hoge kwaliteit maar wel tegen een betaalbare prijs! Als jij ook zo gek bent op de onderwaterwereld dan zal dit Trofis aquarium, na inrichting, een prachtig rustgevende plek zijn in jouw huis.

Het aquarium van Trofis wordt geleverd inclusief LED-verlichting. Bij het inrichten van het aquarium adviseren wij je om te kijken wat de behoeftes zijn van de vissen die in jouw aquarium komen te zwemmen. Gebruik voor de inrichting van dit mooie witte aquarium planten, rotsen, hout en andere soorten decoratie om de leefomgeving van jouw aquariumvissen zo natuurlijk mogelijk te maken! Geniet van het zicht dat je zelf gecreëerd hebt in jouw onderwaterwereld!

Dit Trofis Basic aquarium wordt geleverd incl. LED-verlichting maar ZONDER meubel, aquariumfilter en aquariumverwarming. Wanneer je verder scrolt op deze pagina zie je dat je het meubel, een startpakket én zelfs een techniekpakket bij kunt bestellen om zo jouw aquarium compleet te maken. Het startpakket wat je bij kunt bestellen bevat allerlei producten die belangrijk zijn wanneer jij dit prachtige aquarium van Trofis startklaar wilt maken en wilt onderhouden. Het techniekpakket bestaat uit een extern aquariumfilter, een aquariumverwarmer en een aquariumthermometer. Uiteraard vind je in onze webshop nog veel meer soorten pakketten zoals plantenpakketten maar ook allerlei soorten decoratie en nog veel meer!

Productinformatie:

  • Afmeting: 101 x 41 x 53 (h) cm
  • Inhoud: 190 liter
  • Kleur: Wit

Een bijpassend meubel is los verkrijgbaar voor dit Trofis Basic aquarium.

Deze Trofis Basic serie is verkrijgbaar in de Trofis Star 80 Zwart, Trofis Basic 80 Wit, Trofis Basic 100 Zwart, Trofis Basic 100 Wit, Trofis Basic 120 Zwart en de Trofis Basic 120 Wit.

Merk

Trofis

Inhoud (liter)

Afmetingen (cm)

Kleur

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Trofis Basic 100 Wit Aquarium” te beoordelen

Maak jouw eigen prijs alarm

Prijs historie voor Trofis Basic 100 Wit Aquarium

X