Tetra visvoer is visvoer van hoge kwaliteit, voor verschillende soorten vissen. Tetra biedt een gebalanceerde visvoer die het beste in de vissen naar voren brengt. Tetra is erop gericht op duidelijke producten te leveren en zo het houden van siervissen eenvoudiger te maken voor iedereen. In het assortiment zijn zowel verschillende varianten Tetra vlokvoer als granulaat te vinden, ieder met zijn eigen kwaliteiten.

Tetra visvoer en andere Tetra producten

Het merk Tetra kent een lange geschiedenis. Hoewel klein begonnen in 1951, is het bedrijf door de jaren heen uitgegroeid tot een grote speler op de wereldmarkt met een grote diversiteit aan producten voor aquaria, vijvers en zelfs terraria. Tetra heeft een grote afdeling voor onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten, welke uniek is in de branche. Hier wordt continue gekeken naar de beste nieuwe producten en innovaties op het gebied van aquaria en visvoer.

[content-egg-block template=offers_tile]

Verschillende soorten Tetra visvoer

Tetra heeft goed ingespeeld op de behoefte van verschillende vissoorten en heeft het voer hierop aangepast. Door zelf te testen en te ontdekken hebben ze de beste samenstellingen weten te bereiken. Zo is er Tetra visvoer speciaal voor goudvissen, tropische vissen, guppy’s en zelfs speciaal voor schildpadden. Ook voor de verschillende soorten vissen is er nog verschil. Voor goudvissen heeft Tetra bijvoorbeeld ook voer dat de kleur extra naar voeren brengt of voer dat de vissen extra energie geeft.

Samenstelling van Tetra visvoer

Tetra visvoer kan in de vorm van vlokvoer zijn, maar ook granulaatmix is een mogelijkheid. Tetra vlokvoer blijft drijven op het water en zal door de vissen boven in het aquarium worden gegeten. Granulaat bestaat uit korrels die langzaam zinken in het aquarium en de vissen in alle waterlagen van voer voorzien. Uiteraard is de maat van de korrels afgestemd op de grootte van de siervissen. Als vissen minder snel zijn, is er een kans dat de korrels de bodem bereiken voordat ze hiervan hebben kunnen eten. Of je kiest voor Tetra vlokvoer of granulaat visvoer is dan ook afhankelijk van de vissen die in het aquarium zwemmen.

Overige producten van Tetra

Naast visvoer heeft Tetra ook andere producten om het aquarium in optimale conditie te houden. Denk hierbij aan algenremmers, producten voor waterverbetering en bemesting voor waterplanten. Alle producten van Tetra zijn gebruiksvriendelijk en zijn erop gericht om in het aquarium een gezonden omgeving voor de vissen te creëren. Klik op de volgende link voor een compleet overzicht van alle tetra producten: