Populairste producten

Vind jouw perfecte aquarium

Bekijk de shop en vind een aquarium geschikt voor jou!

Webshop Categorieën

Bekijk categorieën

Special Offers

AQUARIUM ACCESSOIRES

VANAF
299

Bekijk het aanbod

EXTERRIOR ACCESSORIES

STARTING
AT $9999

Start Shopping Right Now

Shop Now

Wij bevelen aan

Bekijk aanbod

Favorieten

Bekijk alles

Shop Ron Jones:

Shop Goden Grid:

Shop David Smith:

looking for help to find auto parts?

Best Auto Parts Downtown Los Angeles CA

Call Us or Drop Us a Message Through Our Contact Form

CALL US NOW

+123 5678 890


SEND US A MESSAGE

Nieuw toegevoegd

The Aquarium Expert – Dé online aquarium webshop

Wie zijn wij?

Wij zijn een webshop gericht op het leveren van service en kwaliteit richting onze klanten. Naast de producten die wij leveren, willen wij ook altijd het beste welzijn voor de planten en dieren in de aquaria. Dit is de reden dat wij ook gratis service hoog in het vaandel hebben staan.

 

Wij willen de beste service op het gebied van aquaria bieden

 

Zoals aangegeven staat het welzijn van de dieren voorop. Bij veel dierenwinkels en webshops krijg je een advies waar alleen de verkoper beter van zal worden. De dieren die je in je aquarium hebt zullen hier echter veel hinder van ondervinden. In sommige gevallen zelfs met de dood tot gevolg. Dit is het geen dat wij ten allen tijde willen voorkomen, daarom, mocht je twijfels hebben bij bepaalde producten of bij wat het beste zal zijn voor jouw vissen, bel, mail of app ons.

Vandaag voor 17:00, vandaag nog verstuurd

Wanneer je producten bestelt, wil je deze producten natuurlijk ook zo snel mogelijk ontvangen! Wie kent het niet, je bestelt wat en zit de volgende dag al voor de deur op de bezorger te wachten. Hoe groot is dan de teleurstelling wanneer het dagen of zelfs weken duurt voordat jouw spullen geleverd worden. Daarom zorgen wij er altijd voor dat wanneer je vandaag voor 17:00 uur bestelt, dat wij het vandaag nog versturen!

Gratis levering vanaf €50,00

Omdat wij voor jou ook de kosten zo laag mogelijk willen houden hanteren we de standaard Nederlandse leveringskosten tot €50 euro. Bestel je echter meer dan dit bedrag, dan leveren wij gratis! Kanttekening hierbij zijn verzendingen die speciale aandacht verlangen zoals glazen leveringen. Wil je precies weten hoeveel de kosten zijn bij een bepaalde verzending? Voeg het product toe aan je winkelmandje.

Veilig online betalen

Natuurlijk snappen wij dat je bezorgt bent om online betalingen te doen. Gemakkelijk veilig online betalen is daarom één van onze speerpunten. Wij garanderen altijd een veilige betaling en zullen dit altijd bewaken.

Waar kan je voor terecht bij jouw Aquarium Webshop?