Aquarium kopen

Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoond

Je wil een aquarium kopen? Dan ben je aan het juiste adres bij The Aquarium Expert. Wij verkopen verschillende maten aquaria, voer en decoratie voor jouw hobby. Ben je beginner op het gebied van aquaria? Lees dan vooral ook onze blogs even door voor het beste advies.

New

Aquarium met zwarte kit van 54 liter met afmetingen 60x30x30 cm.

Glazen aquarium zonder bovenkap. De naden van het aquarium zijn met duurzame zwarte kit gedicht, en houden de panelen op zijn plaats.

Afmetingen:
60 x 30 x 30 cm. Het glas is +/- 5mm dik.

Quick view
Elegant aquarium met een mix van glas. geborsteld aluminium.
  • LED verlichting
  • 50 cm hoog
  • Push to open’ deuren zonder handgrepen
Quick view

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut quam leo, blandit non vulputate quis, dapibus eget magna. Aenean non consequat quam. In urna ex, tempor ac ante eget, commodo feugiat sem. Sed non lacus vestibulum dolor luctus lacinia sit amet sit amet metus. Sed convallis aliquam ipsum. Maecenas gravida ipsum sed nisl laoreet convallis. Curabitur dapibus mauris orci, quis tempus enim vehicula non.

Quick view

Drie tips om te overwegen voordat u een aquarium voor uw waterdieren koopt

Het is algemeen bekend dat de interactie tussen mens en dier enkele voordelen oplevert voor de mens. Dit omvat emotionele en sociale gezondheidsvoordelen. U kunt nog steeds profiteren van het houden van vis als uw metgezel, ook al is de interactie beperkt tot visueel.

Twee verschillende onderzoeken hebben bijvoorbeeld aangetoond dat het houden van vis als uw metgezel uw stress kan verminderen en enige ontspanning kan veroorzaken. Alleen al door alleen naar de beweging van vissen te kijken en naar het water te luisteren, kunt u geluk brengen.

Bovendien is visgenoot ook gebruikt als therapie voor ziekenhuispatiënten, tandpatiënten, oudere volwassenen en andere klinische populaties. Zo eenvoudig als het kijken naar vissen kan uw angst in een druktoestand verminderen.

Als u van plan bent om wat waterwezens zoals verschillende soorten vissen, amfibieën, schildpadden en andere wezens als hobby of klinische behandeling te hebben, dan zijn hier drie tips die u moet overwegen voordat u een aquarium kopen. Drie tips voor het kopen van een geschikt aquarium 1. Begroting U moet ervoor zorgen dat u niet alleen voldoende budgetten hebt voor de starterkit, maar ook voor het onderhoud en de bijkomende kosten. Dit omvat een waterfilter, voedsel, koolstof, waterplanten, CO2, LED-verlichting en andere benodigdheden. Dit is om ervoor te zorgen dat de waterdieren lang kunnen leven en dat aan hun basisbehoeften wordt voldaan. 2. Grootte 60 liter tank is geschikt voor de beginner. De grootte van het aquarium moet echter worden aangepast aan de soorten vis en het aantal vissen dat u gaat hebben. Het aquarium is beter in de breedte dan in de diepte omdat het brede aquarium gereflecteerd licht de bodem van het aquarium laat bereiken. 3. Materialen Er zijn drie soorten aquariummaterialen, zoals glas, plastic en acryl. Het meest stabiele en sterke materiaal is glas. Dit materiaal is relatief goedkoop. Glas is echter zwaar in vergelijking met andere materialen en kan breken. Voor de plastic tank is deze meestal alleen beschikbaar voor kleine aquarium. Hoewel plastic tank in verschillende vormen verkrijgbaar is om bij uw interieurontwerp te passen, is dit materiaal gemakkelijk te krassen. Hierdoor wordt uw zicht geblokkeerd zodat u uw vissen niet duidelijk kunt zien. Het laatste materiaal is acryl. Dit materiaal kan op maat worden gevormd, sterk en heeft een helder oppervlak. Net als plastic kan acryl gemakkelijk krassen zijn. Dit materiaal is ook duurder in vergelijking met plastic. The aquarium Expert Voor visgerelateerde producten en aquaria kunt je terecht op The Aquarium Expert. U kunt hier een glazen aquarium zonder bovenklep kopen. Zelfs u kunt ook een klein aquarium kopen (12,5 L) met een afmeting van 35 x 18,5 x 22,5 cm voor kleine vissen. U kunt ook andere visgerelateerde producten vinden, zoals voeding, aquariumverzorging en aquariumdecor. Verdere informatie voor het kopen van een aquarium Bezoek theaquariumexpert.nl voor meer informatie over snelle verzending, prijzen en betaalmethoden. U kunt zonder problemen verschillende soorten aquaria en een klein aquarium kopen.

X